Uw taal: Nederlands English

Events

Kinderfeestjes
Ziet u al weken tegen het kinderfeestje van uw zoon of dochter op en wilt u iets leuks organiseren maar heeft u daar geen tijd voor om nog maar te zwijgen over creatieve ideeën? We helpen u graag met de organisatie van kinderfeestjes en partijtjes. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prinsessenbal, een Mega Mindy feest, een piratenfeest of een voetbal feest?

Babyshowers
Lijkt het u leuk om uw hoogzwangere buurvrouw, zus of vriendin eens flink in de watten te leggen?
Laat dan een babyshower organiseren door Happinique! Dit feest is razend populair en weet u wat het voordeel is: De eventplanners van Happinique regelen het allemaal voor u! We nodigen de gasten uit, versieren het huis voor de zwangere, nemen spelletjes mee, zorgen voor lekkere hapjes en u verrast de aanstaande moeder met cadeaus en uw aanwezigheid. Wedden dat iedereen jaloers op haar is?

Andere Happenings
We kunnen alle mogelijkheden wel uitschrijven maar die zijn eindeloos. Het mag duidelijk zijn dat wanneer u hulp nodig heeft met de organisatie van een familiedag (of weekend), een hennafeest, een exclusief diner, een verjaardagsfeest, een afscheidsfeest, een jubileum feest, een feest ter gelegenheid van een housewarming  of iets heel anders, u altijd een beroep kunt doen op Happinique en wij zorgen ervoor dat dit een unieke ervaring wordt waar u en uw gasten volledig van gaan genieten.

Kosten: dit hangt af van de complexiteit en de omvang van het event. Wij maken vooraf een inschatting van het aantal project uren en laten u daarbij het  totaalbedrag weten zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Graag komen onze eventplanners een keer vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken, vul het contactformulier in of stuur een mail!