Uw taal: Nederlands English

Bruidsbeurs Happinique

 

Bruidsbeurs Happinique - modeshow
Foto: Rapshots        

 Bruidsbeurs Happinique - ceremonie      

   

 

Beschrijving van de bruidsbeurs:

Op zondag 20 november 2011 heeft Happinique, Wedding & Events een bruidsbeurs georganiseerd bij de prachtige officiële trouwlocatie de Woeste Hoeve in Beekbergen.  Het is een spetterende dag geworden!

Er was volop gelegenheid de stands te bezoeken, informatie in te winnen, vragen te stellen en ideeën op te doen. Er stonden verschillende bedrijven uit de trouwbranche die informeerden over trouwringen, trouwvervoer, ballondecoratie, trouwkaarten, fotoreportage, videoreportage, muziek, weddingplanner etc.  Tijdens deze dag werden er diverse bruidsmodecollectie getoond in wervelende modeshows! Daarnaast vond er een symbolische huwelijksceremonie plaats en waren er diverse muzikale optredens. 

Reactie bruid: ''Het was de eerste beurs waar ik als 'aanstaande bruid' naar toe ben gegaan en ik heb heel veel inspiratie opgedaan en leuke mensen gesproken! Erg leuk om zoveel aanbod bij elkaar te zien, ook dingen waar ik zelf nooit aangedacht zou hebben. Veel ideeen opgedaan en weer een stapje dichter bij onze perfecte dag!''   

Ga terug naar het overzicht