Uw taal: Nederlands English

Vriendinnen weekend weg

Weekend weg - High tea       

Weekend weg - strand

 

Beschrijving van het weekend:

De meidengroep wilde al een tijdje lekker een weekend weg met elkaar, omdat dit er steeds niet van kwam besloten zij Happinique in te schakelen die een verrassingsweekend voor ze organiseerde. In de weken voorafgaand aan het weekend hebben ze regelmatig post ontvangen over de bestemming, op de dag zelf werd pas duidelijk waar ze heen zouden gaan.

Ze sliepen in een erg gezellig leuk ingericht huis in Koedijk, een erg klein plaatsje in de buurt van Alkmaar en Bergen. We hebben een leuke fietstocht voor ze georganiseerd, een gezellige high tea en ook was er nog even tijd om te shoppen en uit te waaien op het strand. 

Reactie meiden: Happinique heeft het voorafgaand aan het weekendje al erg spannend gemaakt. Zouden we naar Maastricht, Deventer of Haarlem gaan? De dag van vertrek kregen we het verlossende telefoontje: Alkmaar!
Het strand, de zee, bossen, leuke dorpjes, Alkmaar en een leuk knus huisje. Wat een heerlijk weekend Monique, we hebben het allemaal enorm naar onze zin gehad! Bedankt!   Lieve groetjes van ons

Ga terug naar het overzicht