Uw taal: Nederlands English

Ceremoniemeester

Een ceremoniemeester is onmisbaar tijdens een huwelijksdag en heeft een hele belangrijke taak. Een achteraf vaak gehoorde ervaring is dat de ceremoniemeester niet de hele dag optimaal heeft kunnen beleven, ondanks dat dit waarschijnlijk met alle plezier en liefde voor jullie is gedaan.

Willen jullie liever niet een goede vriend(in), broer of zus belasten met de taak als ceremoniemeester omdat u hem/haar geen seconde van jullie bruiloft wil laten missen?
Wilt u er wél zeker van zijn dat alles vlekkeloos verloopt op uw huwelijksdag?... Schakel dan Happinique als ceremoniemeester in!
 
Van te voren komen we een keer langs om alles door te nemen en u van tips te voorzien en een draaiboek in elkaar te zetten. Tijdens de dag zelf hoeft u zich geen zorgen meer te maken want Happinique zorgt ervoor dat u kunt genieten van deze mooie dag door steeds een stapje vooruit te denken. Happinique is tijdens de dag zelf de tussenpersoon tussen het bruidspaar en de diverse leveranciers en fungeert als gastvrouw voor uw gasten. We kunnen eventueel ook met u meegaan om de diverse locaties te bezoeken.
 
Kosten: Het inschakelen van een ceremoniemeester is al mogelijk vanaf €595 incl. BTW, exclusief reis- en verblijfkosten. Lees hier de enthousiaste reacties van bruidsparen die ook voor het ceremoniemeesterschap kozen.
 
Bekijk ook de andere mogelijkheden: Van A tot Z…, Wedding Consult, VrijgezellenfeestHuwelijksaanzoek