Uw taal: Nederlands English

Werkwijze

Wanneer u geïnteresseerd bent in een wedding- of eventplanner dan komt Happinique graag bij u thuis of op de zaak om uw wensen en ideeën in kaart te brengen tijdens een vrijblijvend oriëntatie gesprek.

Elke trouwerij of evenement is uniek en wordt speciaal volgens uw wens samengesteld daarom ontvangt u ook een op maat gemaakt voorstel met vele ideeën. Wanneer u akkoord gaat met het voorstel gaan wij voor u aan de slag om uw bruiloft of evenement waar te maken.

Samen met de wedding- en eventplanners  gaat u locaties bekijken en maken we afspraken met de verschillende leveranciers. Happinique zorgt voor de planning, een overzichtelijk draaiboek en houdt daarbij altijd het beoogde budget in de gaten. We hebben regelmatig contact over de vorderingen per mail en telefoon. Op uw grote dag is er een ceremoniemeester aanwezig die ervoor zorgt dat de dag vlekkeloos verloopt. Ook na de bruiloft of het evenement staan we voor u klaar. We brengen de cadeaus na, versturen de bedank kaartjes, brengen de bruidskleding naar de stomerij en controleren de rekeningen.