Uw taal: Nederlands English

Events

Bedrijfsfeesten
Zit u in de ‘evenementencommissie’ van uw bedrijf en is u gevraagd om een fantastisch bedrijfsfeest te organiseren maar zit u helemaal met de handen in het haar en heeft u geen idee waar u moet beginnen?
Wij helpen u graag! Wij organiseren met plezier een leuk bedrijfsfeest  voor u en uw collega´s geheel volgens jullie wensen, budget en doelstellingen. Samen gaan we lekker brainstormen en daar komen vaak de leukste ideeën uit voort. Happinique draagt zorg voor de gehele of gedeeltelijke organisatie, afhankelijk van uw voorkeur. 
 
Bedrijfsopeningen
Wij kunnen ons voorstellen dat wanneer u drukt bent met de verbouwingen van een bestaande of nieuwe zaak dat een openingsfeest niet uw hoogste prioriteit heeft. Vergeet niet dat een bedrijfsopeningsfeest een ideale gelegenheid is om uw zakenrelaties, familie en buren een kijkje te geven in uw nieuwe pand en hen te bedanken voor de prettige samenwerking. Een evenementenbureau kan uitkomst bieden, wij denken met u mee, organiseren deze dag voor u en zijn uiteraard aanwezig tijdens de dag zelf om deze in goede banen te leiden.

Incentives
U kan bij Happinique ook terecht voor het organiseren van uw incentive, wij bieden uw bedrijf een totaaloplossing aan voor geweldige ervaring in het binnen of buitenland. U wilt uw medewerkers bedanken omdat een target is gehaald, een belangrijk project succesvol is afgerond of gewoon omdat u tevreden bent over uw mensen. Wij regelen een aantrekkelijke incentive voor u geheel volgens uw wens, budget en doelstellingen. Zeker weten dat er nog lang nagepraat wordt over deze onvergetelijke ervaring!

Happinique Events
We kunnen alle mogelijkheden wel uitschrijven maar die zijn eindeloos. Het mag duidelijk zijn dat wanneer u hulp nodig heeft met de organisatie van een zakelijk evenement u altijd een beroep kunt doen op Happinique en wij zorgen ervoor dat dit een unieke ervaring wordt waar u en uw gasten volledig van gaan genieten.

Freelance opdrachten
Wij kunnen ons goed voorstellen dat u bij het binnenhalen van een groot project, een tijdelijke uitval van een collega of een andere reden, voor een korte periode een extra handje nodig heeft bij de organisatie van uw evenement. Happinique kan als freelance event project manager fungeren en u uit de brand helpen en u tijdelijk op project basis ondersteunen.  Graag verwijzen wij u naar ons portfolio voor onze referenties.

Graag komen we een keer vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken, we zien uw uitnodiging graag tegemoet! Na dit gesprek presenteren wij u de offerte die gebaseerd is op de omvang en de complexiteit van het evenement. Happinique werkt op basis van een uurtarief en er wordt vooraf een vast aantal uren afgesproken zodat u van te voren weet waar u aan toe bent.