Uw taal: Nederlands English

Jubileumfeest Atlant Zorggroep

Beschrijving van het feest   
Afgelopen mei organiseerden we voor 550 mensen weer een uniek feest in de Americahal in Apeldoorn namelijk het 12,5 jarig jubileumfeest van Atlant Zorggroep. Het thema van deze avond was kamperen wat in directe relatie stond tot de slogan 'unieke zorg voor unieke mensen'.

Buiten vormden de vuurpotten een mooi laantje en bij binnenkomst liepen de gasten onder 2 hele grote haringen door die voor deze gelegenheid door het activiteiten centrum (DAC) gemaakt waren. De gasten werden in het eerste gedeelte van de hal verwelkomt met een heerlijk drankje. Na een spannend opbouwend muziekje hadden de gasten door dat er nog een tweede gedeelte was waar de voetjes later op de avond lekker van de vloer konden.

Na het openingswoordje van de bestuurster en het lied over kamperen dat speciaal door de teammanagers ingestudeerd was barstte het feest los. De fantastische band Thank God it is Music (TGIM) zorgde ervoor dat zowel jong als oud zich goed vermaakte op de dansvloer. In het zit gedeelte genoten te mensen van een hapje en een drankje en konden de mensen gezellig met elkaar kletsen. De foto's van de afgelopen 12,5 jaar alsmede de foto's van de avond zelf werden geprojecteerd. De liefhebber kon nog een drankje drinken in de Hollandse bar, kortom er was voor ieder wat wils!

Er waren ook zo'n 140 mensen die deze avond gewoon moesten werken, uiteraard hebben wij ook aan hen gedacht door ze een gevulde knapzak langs te brengen dat erg werd gewaardeerd.

Reacties:
Roeline van Vliet: Wat een gezellig feest!!!! Je had het weer goed voor elkaar en onder controle. Top!!!!
Frits Veldhuizen: Bedankt voor de fijne en succesvolle samenwerking!
Eén van de gasten: Het was een goed feestje, vandaag lekker schor en met zere tenen.

De foto's zijn gemaakt door Cees van Vliet uit Apeldoorn.

Terug naar het overzicht