Uw taal: Nederlands English

Jubileumfeest Steven Jansen Onderhoud en Schilderwerk bv 2013

Beschrijving van het feest   
Drieëndertig jaren geleden begonnen Stef en Leny Jansen een schildersbedrijf in een garagebox aan de Pieter Steijnstraat in Apeldoorn. De zaak groeide uit tot het bekende kwaliteitsbedrijf aan de Jachtlaan: 'Steven Jansen Onderhoud en Schilderwerk'. Gedurende de laatste jaren droegen Stef en Leny het bedrijf stap voor stap over aan hun zoons Steven jr en Richard. Ter gelegenheid van de 65e verjaardag en de pensionering van hun ouders organiseerden Steven en Richard Jansen een groots afscheidsfeest met personeel, klanten, leveranciers en andere relaties.

Op de dag van de lente, 21 maart 2013, vond het  spetterende jubileumfeest plaats. Het eigen terrein aan de Jachtlaan werd compleet omgebouwd tot een feestlocatie met geweldige muziek van DJ Chiel, Ton van Zevenbergen en Harry Vesseur en ook de Toppers waren van de partij. Na de officiële opening met diverse speeches stond het buffet klaar voor de kleine 500 gasten waarna de voetjes van de vloer gingen. Het was een onvergetelijke dag!

Reacties:
Steven & Richard (opdrachtgever): Het feest was super! Bedankt voor de juiste begeleiding en goede organisatie. Het liep helemaal op rolletje dankzij jou.
Tom van Zevenbergen (zanger): Jij ook bedankt voor de meer dan prettige samenwerking. Samen een mooi feest van gemaakt!
Harry Vesseur (zanger): Goed gedaan, je hebt een superfeest neergezet!
Party Service Apeldoorn (catering): Was een super feest bij Steven Jansen B.V. Lekker gewerkt met @Happinique
Renee fotografie (fotografie): Happinique top feest georganiseerd voor @stevenjansenbv #complimenten

De foto's zijn gemaakt door Renee Fotografie uit Apeldoorn.

Terug naar het overzicht