Uw taal: Nederlands English

Kerstmarkt Atlant Zorggroep 2012

Logo Atlant Zorggroep
Beschrijving van de kerstmarkt                                                                                                   

Atlant Zorggroep wilde ook dit jaar weer haar 2000 medewerkers met kerst verwennen. We hebben dit jaar weer speciaal voor hen een kerstmarkt georganiseerd, dit keer in de Beatrixhal (Prinses Beatrixlaan 301) in Apeldoorn. In deze hal was voorheen het sanitair groothandel S&D de Jong gevestigd. Deze zeer geschikte locatie met voldoende parkeerplekken was voor de gelegenheid in Charles Dickens achtige sfeer omgetoverd. Wederom kregen de gasten bij de ingang een tegoedbon die ze bij één van de 20 lokale standhouders konden besteden, zo kon een ieder een eigen leuk cadeau uit zoeken. We hebben dit jaar weer voor een volledig ander aanbod qua standhouders gezorgd om mensen veel keus te geven. Onder het genot van een hapje een drankje, kerstmuziek en een levende sneeuwpop kon iedereen genieten van een gezellige dag die zeer geslaagd was.

Reactie opdrachtgever:
Niet voor niets hebben we ook deze keer er weer voor gekozen om de organisatie door Happinique/Monique te laten verzorgen. De samenwerking is weer prima verlopen. Ze zegt wat ze doet, en doet wat ze zegt. Gezien de reacties en onze eigen ervaringen kunnen we gerust zeggen dat we de kerstmarkt van vorig jaar hebben weten te evenaren. Daar zijn we allemaal heel blij mee, want daar hebben we het uiteindelijk voor gedaan. Het is Happinique weer gelukt om een heel divers aanbod aan standhouders te laten deelnemen aan de kerstmarkt. De kerstcommissie is blij weer op een geslaagde kerstmarkt te kunnen terugkijken!

Reactie standhouders:
- Keurslagerij Jaap Oosterbeek: 'Wij hebben ons uitstekend vermaakt, leuke sfeer en gezellige collega ondernemers'
- Halfords Apeldoorn: 'Volgend jaar komen we met plezier weer'
- DA Drogist Last: 'Complimenten en voor herhaling vatbaar!'
- Plantage Boekhandel Oranjerie: 'We zijn zeer tevreden over de organisatie, aankleding, opkomst...alles!
- Huis 56: 'We vonden het zeer geslaagd' 
Banketbakkerij Maassen: ' Ik wil jullie bedanken voor een zeer geslaagde dag, het was allemaal zeer goed geregeld. Wij hebben goed verkocht en zeer leuke dag gehad, ook het eten en drinken was goed geregeld. Ik vind het goed van jullie dat lokale ondernemers dit mogen verzorgen'.

De meeste van onderstaande foto's zijn gemaakt door Cees van der Vliet.

Terug naar het overzicht