Uw taal: Nederlands English

Kerstmarkt Atlant Zorggroep 2014

Logo Atlant Zorggroep

Beschrijving van de kerstmarkt          
Wat een geweldig nieuws dat we in 2014 wederom weer een kerstmarkt mochten organiseren voor de medewerkers en vrijwilligers van Atlant Zorggroep. De voorkeur ging er naar uit om dit evenement wederom bij Het Hoogeland in Beekbergen te houden. Dit jaar kozen we voor een ander thema: Vitaliteit in combinatie met Après-ski. Dus kwamen de ski stokken, de sleetjes, de sneeuwslingers, de bar  en blauwwit geruite tafelkleden tevoorschijn. De gasten werden welkom geheten door midwinterhoornblazers, zij zorgden voor een echte kerststemming zodra de mensen op het terrein van Het Hoogeland aankwamen. De gezonde vitaliteit hapjes en drankjes zoals fruit spiesjes, smoothies en gezonde snacks maakten het helemaal af. Daarnaast waren er ook een aantal activiteiten te doen zoals met sneeuwballen op de gaten van de sneeuwpop te gooien en konden mensen met de sneeuwballen blikken omwerpen. Bij de 18 lokale standhouders konden de gasten hun tegoedbonnen verzilveren, er zat voor ieder wat wils bij en natuurlijk werden de goede doelen zoals de Hartstichting en Vrienden van Atlant ook niet vergeten. Het was weer een erg geslaagde dag!

Reactie opdrachtgever:
Wat een top dag was het gisteren. Goed georganiseerd en volop tevreden collega's en goed koud weer was erbij. Mijn complimenten aan jullie hele team. Er ontbrak niets. Men heeft gezellig kunnen zitten, kunnen praten en eten en drinken. En tot slot met een mooi cadeau naar huis.

De medewerkers waren vanmorgen ook zeer enthousiast en blij. zij hebben enorm genoten en vonden dat zij leuke cadeautjes konden scoren.

Reactie standhouders:
- Primera de Damper in Beekbergen: 'Complimenten voor de organisatie, het zat weer prima in elkaar. Het enigste wat ik gehoord heb is dat de klanten de "kerstmuziek" misten. Nogmaals bedankt voor de goede organisatie.'
- Middelink: 'Bedankt dat wij weer uitgenodigd waren. Het was zeer goed georganiseerd en weer heel leuk.'

Terug naar het overzicht