Uw taal: Nederlands English

Kerstmarkt Atlant Zorggroep 2015

Logo Atlant Zorggroep

Beschrijving van de kerstmarkt          
Dit jaar was er geen specifiek thema voor de kerstpakkettenmarkt, maar we hadden de kerstmarkt van Atlant Zorggroep  ingericht naar grootmoeders tijd met brocante kasten en veel gekleurde kerstballen en gekleurde lichtjes. Ook hebben we dit jaar gekozen voor andere kramen die erg in de smaak vielen en heel sfeervol waren. Er hebben weer ruim 1800 mensen genoten van een gezellige kerstmarkt waarbij de medewerkers en vrijwilligers zelf een cadeau naar keuze uit mochten zoeken bij één van de 18 standhouders. Er was weer volop keuze en erg leuk dat het assortiment weer uitgebreid was met nieuwe standhouders. Thermen Bussloo verkocht bonnen en producten voor een ontspannen dagje in de sauna, Veluwse Schavuyt verkocht haar heerlijke bieren en de  Intertoys stond er met gezelschapspellen voor jong en oud. Buiten stond een gezellige kerststal opgesteld met ezeltjes en schaapjes  en natuurlijk ontbraken Jozef,  Maria en in het kribbetje kindje Jezus niet. Het was weer een hele geslaagde en gezellige editie van de kerstmarkt!  

Reactie opdrachtgever:
Mijn collega’s, onze vrijwilligers en ik zelf hebben afgelopen jaar weer genoten van de kerstmarkt. Gezellig en een sociaal weerzien.

Reactie standhouders:
- Slijterij het Keteltje: 'Wij willen jullie bedanken voor alle goede zorgen het was weer perfect verzorgd we hebben er weer super van genoten. Hopelijk weer tot volgend jaar.'
- Veluwse Schavuyt: 'Jij bedankt voor het erbij betrekken van ons bedrijf. Dankjewel voor de goede organisatie!'


Terug naar het overzicht