Uw taal: Nederlands English

Kerstpakkettenmarkt Eerbeek 2013

Beschrijving van de kerstpakkettenmarkt   
Na verschillende kerstmarkten te hebben georganiseerd in opdracht van bedrijven besloten we in 2013 om ook kerstpakkettenmarkten te organiseren in eigen beheer. We kozen ervoor om dit in een andere plaats te laten plaatsvinden namelijk Eerbeek. Café-Bar Spoorzicht werd in een mum van tijd omgetoverd naar een gezellige kerstmarkt. De 11 lokale standhouders presenteerden hun producten op een aantrekkelijke wijze en zowel de Gemeente Brummen als Schotpoort Transport Groep hebben hun medewerkers de gelegenheid gegeven om dit jaar zelf hun kerst geschenken uit te zoeken. Café-Bar Spoorzicht zorgde voor warme chocolademelk, glühwein en andere drankjes om de banketstaven en de lekkere hapjes maar niet te vergeten.  Wat enorm werd gewaardeerd was dat de waarden van de bonnen terecht kwam bij de lokale standhouders.

Reacties bedrijven:
Gemeente Brummen: We hebben ontzettend positieve reacties mogen ontvangen op de kerstmarkt. De mensen vonden het erg leuk dat ze zelf wat uit mochten zoeken, een aantal van hen vond het zelfs lastig omdat er zo veel keus was. Het was een leuke vernieuwde opzet en heel geslaagd!

Schotpoort Transport Groep: De invulling van de kerstmarkt, de wijze van samenkomen, de aankleding maar ook het tijdstip paste erg goed. Bedankt voor de fantastische organisatie, het was super en iedereen was heel enthousiast!

Terug naar het overzicht