Uw taal: Nederlands English

Lustrumviering Veluwse Onderwijsgroep 2014

Lustrumviering Veluwse Onderwijsgroep

Beschrijving van de lustrumviering          
Ruim een jaar lang zijn we bezig geweest met de organisatie van de lustrumviering van de Veluwse Onderwijsgroep. Deze Onderwijsgroep is een overkoepelende organisatie voor 22 scholen in Apeldoorn zoals basisscholen, scholen voor speciaal onderwijs en scholen voor het voortgezet onderwijs. Om stil te staan bij het 5 jarig jubileum van de Onderwijsgroep was de wens om een middag te organiseren van en voor medewerkers waarbij  elkaar ontmoeten en kennis delen  centraal stond. Om dit te realiseren hebben we op 3 scholen een plenair programma samengesteld waarbij de 1200 medewerkers konden kiezen voor 2 workshops die door voornamelijk docenten maar ook enkele externe partijen werden gegeven.  Er waren in totaal 70 workshops beschikbaar op sportief, creatief en onderwijskundig gebied. Te denken valt hierbij aan een workshop mozaïeken, een whisky proeverij maar ook buikdansen, een Twitter workshop en een kon er een App gemaakt worden tijdens een workshop.

De 1200 mensen kregen ruim voor de lustrumviering de gelegenheid om zich in te schrijven voor 2 workshops via een speciaal ontwikkelde omgeving op het intranet. De middag begon met een lunch gevolgd door een workshop en een pauze waarbij er een mogelijkheid was om naar een andere locatie te gaan. Vervolgens vond de tweede workshop ronde plaats en een afsluitende borrel. Bij de lunch werd de speech gegeven door een CMT lid ondersteunt met een animatie filmpje. Het was een erg leuke middag waarop we ontzettend veel leuke reacties hebben ontvangen.

Reactie opdrachtgever:
In 2013-2014 heeft Monique ons aan alle kanten bijgestaan bij het organiseren van een evenement voor onze ruim 1200 collega’s. Met minimaal budget en een programma dat grotendeels door collega’s werd verzorgd heeft Monique zich de sloffen uit haar lijf gelopen om alles in goede banen te leiden. Met haar tomeloze energie en altijd vrolijke instelling is geen probleem haar te groot en krijgt ze iedereen mee. Ze is niet te beroerd om een stap harder te zetten en geeft alles om er een succes van te maken. En wanneer bij de omgeving de stress toeslaat, houdt Monique het overzicht en haar hoofd koel!

Terug naar het overzicht