Uw taal: Nederlands English

Sociaal programma congres

Beschrijving van het programma:

In het openluchtmuseum Pablo Espanyol in Barcelona hebben we uiteindelijk een fantastische avond georganiseerd voor 1500 congres deelnemers. Het begon moeizaam want net op het moment dat de gasten op weg waren naar de touringcars brak er een wolkbreuk uit.

We hadden een hele tent laten plaatsen en gelukkig net op tijd besloten om de buffetten naar binnen te verplaatsen maar omdat we bij een grote en dichte tent de mooie omgeving en gebouwen van het openlucht museum niet meer konden bewonderen hadden we vooraf besloten om de meeste gasten in de tent te zetten maar ook een deel buiten hopende dat de weergoden een beetje mee zouden werken. Gelukkig was het na de regen niet afgekoeld en nog steeds erg aangenaam buiten dus besloten we om als razendsnel alle tafels en stoelen droog te maken.

We waren net op tijd klaar toen de eerste gasten arriveerden en het was net alsof de regen zich niet had laten zien. Het eten was heerlijk en het entertainment vermakelijk van human statues met een mensenlaag van wel 6 hoog, tot een karikaturist tot de flamingo danseressen. Na het diner genoten de gasten van de live band en werd er gedanst tot laat op de avond. We hebben erg veel positieve reacties ontvangen na deze avond en de gasten hebben erg genoten.

Terug naar het overzicht