Uw taal: Nederlands English

Verrassingsweekend Valencia i.o.v. Swingbo

Verrassingsweekend Valencia - Actuera

Beschrijving van het weekend:

Tijdens dit verrassingsweekend werden de medewerkers van Actuera enorm in de watten gelegd. Vooraf was nog niet bekend waar de reis heen zou gaan en de medewerkers kregen dan ook elke 2 weken post met aanwijzingen en hints. Uiteindelijk volgde een inpaklijstje en iedereen werd steeds nieuwsgierig waar ze naar toe zouden gaan. De bestemming Valencia werd een week voor vertrek onthuld en de gasten ontvingen op de luchthaven een reiswaaier met veel informatie en leuke bezienswaardigheden van de stad. De bus stond al op het gezelschap te wachten toen men aankwam op het vliegveld in Valencia. Na het inchecken in hotel Melia had men even de tijd om op te frissen. Het weekend bestond uit een erg afwisselend programma: van een catamarantocht tot een fietstocht en van een lekker diner aan de boulevard tot een diner in een sterrenrestaurant. De gasten hadden ook vrije tijd zodat men zelf nog even naar het strand kon gaan, een musea kon bezoeken of lekker kon shoppen.

Reactie Swingbo: Bij deze willen wij Monique enorm bedanken voor de perfecte uitvoering van de jubileum incentive van Actuera. Vanaf de start van het project tot aan de afronding heeft Monique laten zien alle onderdelen van projectmanagement onder de knie te hebben en te beheersen. Door haar enthousiasme en doorzettingsvermogen, heeft zij dit project volledig zelfstandig tot een goed einde gebracht. Vanuit de opdrachtgever Actuera ook niets dan positieve geluiden:

'Onze 80 collega's hebben een fantastisch weekend gehad met een afwisselend programma, dat uitstekend in elkaar zat, de reisbegeleiding was op de juiste momenten aanwezig. Onze overall beoordeling is een 8.5!'

Terug naar het overzicht