Uw taal: Nederlands English

Welkom

Happinique is hét evenementenbureau uit Apeldoorn en wij organiseren feestelijke evenementen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een opening van de zaak, een bedrijfsuitje, een incentive of cursus in het buitenland, een jubileafeest, een verrassingsfeest, een kerstmarkt, een studiemiddag of andere feestjes, alles is mogelijk! Onze eventplanners denken na over de kleinste details, komen met veel ideeën en zorgen er tijdens de dag(en) zelf voor dat alles vlekkeloos volgens uw wens verloopt.  Dit is mogelijk in heel Nederland maar ook in het buitenland kunnen we wat voor u betekenen.

Happinique heeft een uitgebreide ervaring van grote tot kleine feestelijke evenementen.  Bekijk hier de reacties van opdrachtgevers die Happinique een onvergetelijke dag heeft bezorgd.
Happinique wil u als evenementenbureau graag ondersteunen om van uw evenement een fantastische zorgeloze dag te maken waarin genieten voorop staat, we doen dit met veel enthousiasme en uiteraard in goed overleg.  We bieden hierbij de volgende mogelijkheden aan:

Bent u benieuwd welk event wij mochten organiseren waar Koning Willem-Alexander ook bij aanwezig was? Kijk hier!